wat je wilt weten over

Bruidsstyling

Op je trouwdag wil je er op je allermooist uitzien! Een mooie, op jou afgestemde bruidsmake-up en haarstyling is hiervoor een prachtig middel. Wat bij jou past is afhankelijk van je dagelijkse make-upgebruik, wat je uit wilt stralen en welk type bruid jij bent. Op je trouwdag is het ook mogelijk om de make-up en/of het kapsel van bruiloftsgasten te laten verzorgen én om je aanstaande te voorzien van een ‘grooming’. Als je wilt kan ik later op de dag terugkomen voor een touch-up van je look.

Heb je al ideeën voor je look maar twijfel je of dit mogelijk is met jouw haar? Ik werk met clip-in hairextensions waardoor jouw droomplaatje werkelijkheid wordt! Ook wimperverlenging voor een mooie oogopslag is mogelijk door middel van losse wimperplukjes. Daarnaast heb ik een selectie prachtige haaraccessoires om je look een eigen touch te geven. Van subtiele spelden tot grotere blikvangers.

Tijdens een proefsessie bespreken we je wensen. We bepalen samen welke make-up en/of welk kapsel bij jou past. Er is ruimte om verschillende stylen te proberen en ik adviseer je graag!

,,

,,

Joselien is de styliste die je wilt op je trouwdag.

Van proefsessie tot uiteindelijk resultaat heeft ze alles zo professioneel aangepakt. Ik vertrouwde haar helemaal en wat zag het er allemaal fantastisch uit. Haar en make-up bleven ondanks het warme weer perfect zitten.

- Christine

Tarieven

BRUIDSARRANGEMENT COMPLEET – 599 euro

BRUIDSARRANGEMENT MAKE-UP – 329 euro 

BRUIDSARRANGEMENT KAPSEL – 379 euro 

BRUIDSARRANGEMENT ZONDER PROEFSESSIE – 429 euro 

HUUR CLIP-IN HAAREXTENSIONS VOOR ÉÉN DAG – 59 euro

WIMPERVERLENGING VOOR ÉÉN DAG – 19 euro

TOUCH-UP OP LOCATIE – 199 euro

GROOMING BRUIDEGOM – 39 euro

BRUILOFTSGASTEN – vanaf 39 euro

* Reiskosten tot 20 km vanaf Bodegraven zijn inbegrepen, daarbuiten worden €0,30 per km en eventuele parkeerkosten in rekening gebracht. * Maak je alleen gebruik van de proefsessie, dan wordt 50% van het gekozen arrangement in rekening gebracht.

credits foto 1,4: stance photography | foto 2: esther van geenen fotografie | foto 3: alice mahran | foto 5: jacob van rozelaar