Bruidsstyling

bruidsstyling-tres-jolie-visagie-bruidsmake-upBRUIDSMAKE-UP
Op je trouwdag wil je er op je allermooist uitzien! Een mooie, op jou afgestemde bruidsmake-up is hiervoor een prachtig middel. Wat bij jou past is afhankelijk van je dagelijkse make-upgebruik, wat je uit wilt stralen en welk type bruid jij bent.
bruidsstyling-tres-jolie-visagie-bruidskapselsBRUIDSKAPSELS
Een nonchalant, romantisch bruidskapsel komt het meest natuurlijk uit mijn handen. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Bijvoorbeeld een vissengraatvlecht, half opgestoken haar of een klassieke chignon. We kijken samen wat het beste bij jou past.
bruidsstyling-tres-jolie-visagie-proefsessiePROEFSESSIE
Tijdens een proefsessie bespreken we je wensen. We bepalen samen welke make-up en/of welk kapsel bij jou past. Er is ruimte om verschillende stylen te proberen en ik adviseer je graag. De proefsessie duurt drie tot vier uur en wordt zes tot acht weken voor de grote dag gepland.
bruidsstyling-tres-jolie-visagie-touch-up-op-locatieTOUCH-UP OP LOCATIE
Zo gewenst kom ik op locatie langs om je bruidsmake-up en -kapsel bij te werken of aan te passen voor de avond, zodat je ook straalt bij sfeerverlichting.
bruidsstyling-tres-jolie-visagie-grooming-bruidegomGROOMING BRUIDEGOM
Als bruid wil je er op je allermooist uitzien, maar als bruidegom zeker ook! Bij een ‘grooming’ wordt de huid zorgvuldig gereinigd en eventuele onzuiverheden worden weggewerkt. Dit alles zonder dat er zichtbaar make-up is aangebracht en de man er super goed uitziet!
bruidsstyling-tres-jolie-visagie-make-up-bruiloftsgastenBRUILOFTSGASTEN
Op je trouwdag is het ook mogelijk om de make-up en/of het kapsel van bruiloftsgasten te laten verzorgen!
bruidsstyling-tres-jolie-visagie-haarextensionsHAAREXTENSIONS
Het is mogelijk om clip-in haarextensions te huren voor jouw trouwdag om zo het mooiste kapsel te creëren. De haarstukken zijn 100% ‘human hair’. De kleur, hoeveelheid en volheid stem ik af op de tint en het volume van jouw haar. Tijdens de proefsessie kunnen we dit vrijblijvend uitproberen. De huur van de extensions is voor één dag.
bruidsstyling-tres-jolie-visagie-wimperverlengingWIMPERVERLENGING
Voor een meer stralende oogopslag gebruik ik losse wimperplukjes. Afhankelijk van jouw wimpers en wensen kiezen we voor meer lengte en/of volume. De plukjes bestaan uit 5-6 fijne haartjes welke als bundeltje zijn samengevoegd. De extensions zijn elegant gekruld, waterbestendig en blijven 1 dag mooi zitten.
bruidsstyling-tres-jolie-visagie-haaraccessoiresHAARACCESSOIRES
Binnenkort ook bij Très Jolie verkrijgbaar: haaraccessoires om je look een eigen touch te geven.