RECENSIES

recensie-mariet
Lieve Joselien,
Het was akelig vroeg voor jou die dag maar door jou zag ik er 1 juli 2016 uit als een prinses. Mijn haren had jij prachtig opgestoken met verse bloemen erin die de hele dag perfect bleven zitten. Ook mijn make-up was prachtig. Natuurlijk, maar net dat ene beetje waardoor het toch speciaal was. Je voelde perfect mijn wensen aan en stond helemaal open voor veranderingen of aanpassingen. Jouw rust tijdens het bezig zijn was ook echt een verademing. Ik heb ontzettend veel complimenten gehad en steeds als ik de foto’s weer zie dan ben ik blij met hoe het zat! Bedankt voor jouw kunstwerken en ik raad je aan iedereen aan! – Mariët

 

Ik heb zoveel complimenten gehad van iedereen.
Echt wat een prachtig werk heb je geleverd, tevreden bruid hier.
Joselien is niet alleen heel goed in haar werk, maar ook een ontzettend leuk mens.
Rianca

recensie-rianca

 

recensie-marieke

 

Bedankt voor het doen van mijn haar en make-up tijdens onze bruiloft. Ik was er super super blij mee, zo mooi zat het! Ik krijg ook nog steeds af en toe een compliment over hoe mooi het zat.
Marieke

Joselien is super aardig, relaxt, flexibel en professioneel.
Ze luistert goed naar je persoonlijke wensen. Dankzij Joselien voelde ik mij op en top bruid met mijn mooie make-up en kapsel. Het heeft de hele dag echt super gezeten! Met zo’n hectische dag heb je bij haar in de stoel echt even een rust momentje.
Linda

recensie-linda