workshops

WORKSHOP MAKE UP OF HAARSTYLING

Je bent misschien al een tijdje je eigen make-up look zat en hebt het idee dat er meer uit te halen valt. Je koopt misschien vaak net de verkeerde producten, die eigenlijk net niet voor je werken. Of je hebt je haar iedere dag in een snelle knot en vraagt je af of er meer mogelijk is. Herkenbaar? Ik wil je graag helpen. We kijken samen welke producten geschikt voor je zijn en ik leer je hoe je dat bij jezelf aanbrengt. Elke dag resultaat!

Workshops kunnen één op één, maar ook in een kleine groep van max. vier personen gedaan worden. Leuk om te doen samen met vriendinnen of bijvoorbeeld je moeder en zussen.

,,

,,

het is elke dag weer genieten van wat make up kan doen

omdat ik er graag representatief uit zie en het helaas niet haalbaar is om elke dag een visagiste te laten komen 😉 vroeg ik joselien om een 1 op 1 sessie voor tips & tricks. het was ontzettend leerzaam en gezellig! joselien liet me zien hoe ik met weinig producten een snel en mooi resultaat krijg. ik pas nu dagelijks bijna alles toe en ben in 10 minuten klaar. ideaal! dankjewel voor je hulp lieve joselien!

- Elisabeth

Tarieven

Na de workshop kun je jouw favoriete producten bij mij kopen. Iedere deelneemster ontvangt een waardebon met €20 shoptegoed!

Één op één – €179*

Twee personen – €99* p.p.

Drie of vier personen – €79* p.p.

* Inclusief gebruik make-upproducten, penselen, spiegel en een waardebon met €20 shoptegoed! 

* Exclusief reiskosten van €0,30 per km vanaf Bodegraven en eventuele parkeerkosten

credits foto 1: Stance Photography | foto 2: suegraphy